Koopwoningen in gebouw Vinkenoog

Gezinswoningen en appartementen in Bos en Lommer, Amsterdam-West

Er zijn verschillende typen woningen:

  • 17 van 135 m2  (4-laags)
  • 10 van 109 m2 (3-laags)
  • 7 van 152 m2  (4-laags)
  • Inclusief 50 jaar afgekocht erfpacht
  • Volledig voorzien van vloerverwarming
  • Parkeerplaats te koop voor € 22.500,- v.o.n.
  • Badkamer en toiletruimte voorzien van sanitair en tegelwerk.
  • Verwachte oplevering rondom maart/april/mei 2020

Simon Vinkenoog (1950 - 2009) was schrijver, dichter en voordrachtskunstenaar. Hij leverde een grote bijdrage aan de belangstelling voor poëzie, doordat hij met veel enthousiasme en intensiteit sprak over onderwerpen als sex, drugs en rock-'n-roll. Hij werd een verpersoonlijking van de hippiegeneratie. (Wikipedia)

Deze typische stadswoningen hebben allemaal een eigen gezicht door het prachtige, gevarieerde metselwerk van de voorgevel. Een bijpassende, gemetselde boemenbak naast de voordeur maken het plaatje compleet. Grenzend aan het binnenterrein bevindt zich de (fietsen-)berging. Binnen dit type woning zijn er twee varianten uitgewerkt: u kunt kiezen voor een leefkeuken (Type D)  of een slaapkamer (Type C) op de begane grond. Afhankelijk van deze keuze is er een extra slaapkamer op de verdieping of juist een grotere woonkamer. Grenzend aan de woonkamer is een ruim terras aan de zijde van het binnenterrein. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, een badkamer met douchehoek,  wastafel en  2e toilet, en een bergruimte waar zich ook de installatie bevindt. Koopsommen vanaf € 493.000,- v.o.n.

Klik door naar een van de 109m² (3-laags) gezinswoningen

Heeft u niet genoeg aan drie woonlagen, deze woning heeft er vier! Ook bij dit type is er keuze uit bouwnummers met ruimte voor een woonkeuken op de begane grond (type B) of juist voor een extra slaap- of werkkamer (type A). Aan het binnenterrein bevindt zich in beide gevallen de (fietsen-)berging. Op de 1e verdieping bevindt zich over de hele lengte van de woning de woonkamer (evt. gecombineerd met keuken) met aangrenzend het ruime terras aan de zijde van het binnenterrein. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers, badkamer met douchehoek, wastafel en 2e toilet en een bergruimte waar zich ook de installatie bevindt. Op de bovenste verdieping nog eens twee ruime slaapkamers. Koopsommen vanaf € 570.000,- v.o.n.

Klik door naar een van de 135m² (4-laags) gezinswoningen

Langs het Nannoplein bevinden zich de grootste woningen van De Dichters: statige stadswoningen met behalve de grote living, maar liefst vier of vijf slaapkamers. De indeling is het zelfde als de woningen van 135m², alleen is de woning iets langer en de kamers allemaal iets ruimer. De hoeveelheid kamers hangt af van de keuze voor een leefkeuken óf een (slaap-)kamer op de begane grond. Let u hier goed op als u uw bouwnummervoorkeur doorgeeft? In elke variant is er sowieso een (fietsen-)berging die grenst aan het binnenterrein.  Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer (evt. gecombineerd met keuken) grenzend aan het terras aan de zijde van het binnenterrein.  Op de 2e verdieping bevinden zich twee slaapkamers, bergruimte met de installatie en de badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en 2e toilet. Op de bovenste verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers. Koopsommen vanaf € 612.500,- v.o.n.

Klik door naar een van de 152m² (4-laags) gezinswoningen