Koopwoningen in gebouw Vasalis

Gezinswoningen en appartementen in Bos en Lommer, Amsterdam-West

Er zijn verschillende typen woningen:

 • 3 twee-kamerappartementen;
 • 19 drie-kamerappartementen;
 • 3 vier-kamerappartementen;
 • 14 gezinswoningen van 135 m2 (4-laags)
 • 6 gezinswoningen van 109 m2 (3-laags)
 • 7 gezinswoningen van 152 m2 (4-laags)
 • Inclusief 50 jaar afgekocht erfpacht
 • Volledig voorzien van vloerverwarming
 • Parkeerplaats te koop voor € 22.500,- v.o.n.
 • Badkamer en toiletruimte voorzien van sanitair en tegelwerk
 • Verwachte oplevering rondom maart/april/mei 2020

Vasalis (1909 - 1998) specialiseerde zich na haar studie medicijnen tot psychiater, en werd vooral bekend als dichter. Ze schreef traditionele gedichten die vaak, na een reeks natuurindrukken, eindigden op een zelfbespiegeling. Haar kleine oeuvre werd ongekend populair zowel bij poëzieliefhebbers als bij het grote publiek. (Wikipedia)

Heerlijk nieuw wonen in Amsterdam Bos & Lommer! De twee-kamer-appartementen liggen op de begane grond en hebben alle drie een eigen opgang vanaf de straat. Er is een gecombineerde woonkamer/keukenruimte en een ruime slaapkamer. Daarnaast is er uiteraard een badkamer, toilet en een buitenruimte. Bijzonder aan deze twee-kamer-appartementen is dat de verkeersruimtes iets ruimer van opzet zijn, waardoor ze eventueel voor mindervaliden geschikt zijn. In de appartementen is een grote inpandige berging aanwezig. Koopsommen vanaf € 290.000,-.

Klik door naar een voorbeeld van een 2-kamer-appartement

De meeste appartementen die worden verkocht hebben drie kamers. Ze bevinden zich op de 1e, 2e, 3e en 4e verdieping en zijn te bereiken via twee trappenhuizen, waarvan één is voorzien van een lift. Elk appartement heeft een gecombineerde woonkamer/keuken en twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer, toilet, een eigen buitenruimte en een individuele berging op de begane grond. Koopsommen vanaf € 310.000,- v.o.n..

Klik door naar een voorbeeld van een 3-kamer-appartement

De ruime appartementen van maar liefst 88m² bevinden zich alle drie vlakbij de uitgang van de lift. Er zijn drie ruime (slaap)kamers en een gecombineerde woonkamer/keukenruimte. Vanuit de hal zijn verder de badkamer, toilet, bergkast en meterkast te bereiken. Het balkon bevind zich aan de zijde van het binnenterrein. Op de begane grond is er nog een individuele fietsenberging. Koopsommen vanaf € 405.000,-.

Klik door naar een voorbeeld van een 4-kamer-appartement

Deze typische stadswoningen hebben allemaal een eigen gezicht door het prachtige, gevarieerde metselwerk van de voorgevel. Een bijpassende, gemetselde boemenbak naast de voordeur maken het plaatje compleet. Grenzend aan het binnenterrein bevindt zich de (fietsen-)berging. Binnen dit type woning zijn er twee varianten uitgewerkt: u kunt kiezen voor een leefkeuken (Type D)  of een slaapkamer (Type C) op de begane grond. Afhankelijk van deze keuze is er een extra slaapkamer op de verdieping of juist een grotere woonkamer. Grenzend aan de woonkamer is een ruim terras aan de zijde van het binnenterrein. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, een badkamer met douchehoek,  wastafel en  2e toilet, en een bergruimte waar zich ook de installatie bevindt. Koopsommen vanaf € 493.000,- v.o.n..

Klik door naar een voorbeeld van een 109m² (3-laags) gezinswoning

Heeft u niet genoeg aan drie woonlagen, deze woning heeft er vier! Ook bij dit type is er keuze uit bouwnummers met ruimte voor een woonkeuken op de begane grond (type B) of juist voor een extra slaap- of werkkamer (type A). Aan het binnenterrein bevindt zich in beide gevallen de (fietsen-)berging. Op de 1e verdieping bevindt zich over de hele lengte van de woning de woonkamer (evt. gecombineerd met keuken) met aangrenzend het ruime terras aan de zijde van het binnenterrein. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers, badkamer met douchehoek, wastafel en 2e toilet en een bergruimte waar zich ook de installatie bevindt. Op de bovenste verdieping nog eens twee ruime slaapkamers. Koopsommen vanaf € 570.000,- v.o.n..

Klik door naar een voorbeeld van een 135m² (4-laags) gezinswoning

Langs het Nannoplein bevinden zich de grootste woningen van De Dichters: statige stadswoningen met behalve de grote living, maar liefst vier of vijf slaapkamers. De indeling is het zelfde als de woningen van 135m², alleen is de woning iets langer en de kamers allemaal iets ruimer. De hoeveelheid kamers hangt af van de keuze voor een leefkeuken óf een (slaap-)kamer op de begane grond. Let u hier goed op als u uw bouwnummervoorkeur doorgeeft? In elke variant is er sowieso een (fietsen-)berging die grenst aan het binnenterrein.  Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer (evt. gecombineerd met keuken) grenzend aan het terras aan de zijde van het binnenterrein.  Op de 2e verdieping bevinden zich twee slaapkamers, bergruimte met de installatie en de badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en 2etoilet. Op de bovenste verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers. Koopsommen vanaf € 612.500,- v.o.n..

Klik door naar een voorbeeld van een 152m² (4-laags) gezinswoning