Privé parkeerterrein

Op de binnenterreinen van de woonblokken worden afgesloten parkeerterreinen gemaakt. Er zijn minder parkeerplaatsen dan woningen. Kopers van een gezinswoning krijgen een optie tot het kopen van een parkeerplaats, de overige parkeerplaatsen worden bij enkele appartementen te koop aangeboden. Kopers van een parkeerplaats krijgen een badge waarmee de toegangspoort naar het parkeerterrein zich opent en sluit. Heel makkelijk dus en je auto staat veilig!

Geen parkeervergunningen meer!

Rondom De Dichters geldt betaald parkeren. Het huidige tarief bedraagt € 1,40 per uur (ma t/m za van 9 tot 19 uur). Bewoners van nieuwbouwwoningen komen niet meer in aanmerking voor een parkeervergunning. Ook niet als er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn vanuit Eigen Haard. Link naar https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeervergunning/normen-parkeren-auto/.

Parkeren gebouw Komrij

Er zijn 25 parkeerplaatsen te koop op het binnenterrein van gebouw Komrij. Kopers van de gezinswoningen en de maisonnettes krijgen de optie tot het kopen van één plek. De overige parkeerplaatsen worden gekoppeld aan de appartementen. Op de prijslijst staat vermeld bij wélke appartementen u de optie heeft op het kopen van een parkeerplaats. Indien er parkeerplaatsen onverkocht blijven, dan worden deze in een tweede ronde te koop aangeboden aan de overige appartementen. Koopsom parkeerplaats € 22.500,- v.o.n.

Parkeren gebouw Vasalis & Vinkenoog

Kopers van een gezinswoning krijgen de optie op het kopen van minimaal één parkeerplaats. De wijze van verdeling van de overige parkeerplaatsen moet nog definitief worden vastgesteld.