Parkeren gebouw Vasalis en Vinkenoog

De auto kan worden geparkeerd op de binnenterreinen van deze woongebouwen. Bij elke woning (appartement of gezinswoning) kan optioneel één vaste parkeerplaats gekocht worden tegen een koopsom van € 22.500,- v.o.n. Kopers van een parkeerplaats krijgen een badge waarmee de toegangspoort naar het parkeerterrein zich opent en sluit. Heel makkelijk dus!

Parkeren gebouw Komrij

Er zijn 25 parkeerplaatsen te koop op het binnenterrein van gebouw Komrij. Kopers van de gezinswoningen en de maisonnettes krijgen de optie tot het kopen van één plek. De overige parkeerplaatsen worden gekoppeld aan de appartementen. Op de prijslijst staat vermeld bij wélke appartementen u de optie heeft op het kopen van een parkeerplaats. Indien er parkeerplaatsen onverkocht blijven, dan worden deze in een tweede ronde te koop aangeboden aan de overige appartementen. Koopsom parkeerplaats € 22.500,- v.o.n.

Geen parkeervergunningen meer!

Rondom De Dichters geldt betaald parkeren. Het huidige tarief bedraagt € 1,40 per uur (ma t/m za van 9 tot 19 uur). Bewoners van nieuwbouwwoningen komen niet meer in aanmerking voor een parkeervergunning. Ook niet als er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn vanuit Eigen Haard. Link naar https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeervergunning/normen-parkeren-auto/.