Koopwoningen in gebouw Komrij

Gezinswoningen en appartementen in Bos en Lommer, Amsterdam-West

Er zijn vijf typen woningen:

  • 17 twee-kamerappartementen;
  • 6 drie-kamerappartementen;
  • 9 vier-kamerappartementen;
  • 12 gezinswoningen met drie woonlagen;
  • 6 maisonnettes met twee woonlagen.

Gerrit Jan Komrij (1944 - 2012) was een Nederlands dichter, schrijver en meer. Hij was van 2000 tot 2004 de Dichter des Vaderlands. Hij stond bekend om zijn virtuoze en kleurrijke taalgebruik (Wikipedia).

De eengezinswoningen hebben een woonoppervlak van circa 110m² (excl. inpandige berging), verdeeld over drie woonlagen. Beneden is ruimte voor een leefkeuken en fietsenberging.  Boven bevinden zich woonkamer, vier slaapkamers, een badkamer en een ruimte voor wassen en drogen. Het balkon van ruim 17m² sluit aan bij de woonkamer. Bij de gezinswoningen kan een eigen parkeerplaats worden aangekocht.  Koopsom eengezinswoning: € 499.500,- v.o.n., parkeerplaats € 22.500,- v.o.n.

 

Er zijn twee-, drie- en vier-kamerappartementen beschikbaar, in grootte variërend van circa 46 tot 79m². Ieder appartement heeft een privé-berging op de begane grond en een eigen balkon. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar via lift of trap en de galerij. Bij sommige appartementen wordt een parkeerplaats aangeboden. Koopsom twee-kamer-appartement vanaf € 239.000,- v.o.n., drie-kamer-appartement vanaf € 286.000,- v.o.n., vier-kamer-appartement vanaf € 315.000,- v.o.n. Bij sommige appartementen wordt een parkeerplaats aangeboden voor een koopsom van € 22.500,- v.o.n.

 

De maisonnettes hebben allemaal een eigen opgang vanaf de straat en de woonruimte (circa 75m² en één maisonnette van circa 67m²) is verdeeld over twee woonlagen. Beneden is er een slaapkamer en inpandige berging en boven bevindt zich de woonkamer en de tweede slaapkamer (één maisonnette heeft boven twee slaapkamers). Uiteraard is er een eigen balkon. Bij de maisonnettes kan een parkeerplaats worden gekocht. Koopsom maisonnette vanaf € 331.000,- v.o.n., parkeerplaats € 22.500,- v.o.n.

 

 

Parkeren gebouw Komrij

Er zijn 25 parkeerplaatsen te koop op het binnenterrein van gebouw Komrij. Kopers van de gezinswoningen en de maisonnettes krijgen de optie tot het kopen van één plek. De overige parkeerplaatsen worden gekoppeld aan de appartementen. Op de prijslijst staat vermeld bij wélke appartementen u de optie heeft op het kopen van een parkeerplaats. Indien er parkeerplaatsen onverkocht blijven, dan worden deze in een tweede ronde te koop aangeboden aan de overige appartementen. Koopsom parkeerplaats € 22.500,- v.o.n.