Er verandert veel

Nieuwe gebouwen en openbare ruimte

De Kolenkitbuurt ondergaat een hoognodige metamorfose. De Dichters is één van de deelprojecten die de buurt plaatsvinden. Alle projecten dragen samen bij aan een mooie, duurzame en gemengde Amsterdamse buurt die klaar is voor de toekomst. Wil je meer hierover lezen? Kijk dan eens op: https://www.amsterdam.nl/projecten/kolenkit/.

De koopwoningen in De Dichters nemen een prominente plaats in: in totaal 137 woningen worden verkocht: 74 gezinswoningen en 63 appartementen. Zo is er keuze van twee-kamer-appartementen van 46m² tot grote gezinswoningen van circa 150m²!

Kijk op deze pagina voor een kaart in vogelvlucht

 

 

 

Nu in aanbouw

De woningen in De Dichters zijn al volop in aanbouw. De eerste opleveringen worden in de twee helft van 2019 verwacht, dit zijn de koopwoningen in het gebouw Komrij. Daarna volgen de gebouwen Vasalis en Vinkenoog. 

Wat is er al klaar?

Eigen Haard heeft in eerdere fases al 'De Titaan', de 'New Kit' en 'De Meesters' opleverd. Deze gebouwen en woningen zijn inmiddels volop in gebruik. Ook heeft Eigen Haard meegewerkt aan de nieuwe huisvesting voor de Bos en Lommerschool. Dit is een moderne openbare school met ambities, wat je herkent in het schitterende schoolgebouw. Dit is hun website: http://www.obsbosenlommer.nl/.