Bewust nieuwbouw

Je zoekt een nieuw huis. Misschien zelfs specifiek naar een nieuwbouwhuis. Maar weet je wat er allemaal bij komt kijken als je een huis wil kopen of huren? Waar moet je op letten? En waarom zou je eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? Om je daarover zo goed mogelijk te informeren verwijzen wij je graag door naar de website Bewust Nieuwbouw.

Op Bewust Nieuwbouw vind je de voordelen van een nieuwbouwhuis en een stappenplan om je door het proces te loodsen van oriënteren tot en met wonen. Ook biedt de site antwoorden op allerlei vragen over bijvoorbeeld wie doet wat, garantie, financiering, nieuws over nieuwe wetgeving en technieken in nieuwe huizen. En je kunt er verhalen lezen van mensen zoals jij. Wat zijn hun ervaringen met het kopen of huren van een nieuwbouwhuis?

Bewust Nieuwbouw is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties, verenigd in de NEPROM. Zij ontwikkelen en bouwen huizen, gebouwen en buurten waar mensen graag wonen, werken, winkelen en elkaar ontmoeten. Zij werken, kortom, aan een prettige leefomgeving.